Kunde: Startgropa Barnehage AS
Bransje: Barnehage
Tags:
Besøk nettside: http://www.startgropa.no

Green Focus  laget et bra opplegg og en bra fremdriftsplan for oss, som vi fulgte strukturert. Ann-Kristin sørget for at hun aldri opptok flere ressurser innad hos oss enn nødvendig, hun var  veldig tidseffektiv. Hun  ivaretar sine kunder på en briljant måte. Hun  forstår kundens behov og hva som er viktig for gjennomføringen av våre aktiviteter i barnehagen.

I løpet av prosessen har vi fått enda bedre oversikt på våre grønne innkjøp, bevisstgjøring rundt avfallhåndteringen. Blitt enda bedre på energi rutiner.

Vi utviklet et veldig fint samarbeid  og oppfattet Ann-Kristin som veldig lett å jobbe med! Hun ser alltid løsninger på problemer, og sørger for å bistå med hjelp slik at utfordringer blir løst.

Jeg vil beskrive Ann-Kristin som  en med  «ingenting er umulig» holdingen som gjorde at vi følte oss trygge på å gjennomføre sertifiseringen  sammen med henne.  Ann-Kristin har en sans for detaljer og kvalitet.  Jeg kan varmt anbefale Green Focus . Jeg ser frem til å fortsette samarbeidet i fremtiden, når vi skal resertifiseres.

Monica Wettre
Miljøansvarlig – Startgropa Barnehage

Monica